nieuws

Genomineerden hypotheekprijs bekend

Archief

Voor de verkiezing van het Hypotheekproduct van het Jaar zijn vijf producten genomineerd

Voor de selectie van kandidaten is een jury ingesteld, die alle hypotheekproducten onder de loep neemt die de afgelopen twaalf maanden zijn geïntroduceerd. De geselecteerde finalisten zijn: de Pensioen Optimaal Hypotheek van BLG, de Triahome CombiPlus Hypotheek van De Hypotheker, de hypotheken voor zwaardere risico’s van ELQ Hypotheken, de Bedrijfshypotheek van SNS Bank en de Palet Rente van Woonfonds. De genomineerden presenteren hun product tijdens het Hypotheken Event op 22 februari. De deelnemers aan het congres beslissen uiteindelijk via een elektronisch stemsysteem wie de winnaar wordt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.