nieuws

Generali volledig eigenaar van Anac

Archief

Generali heeft zijn aandelenbelang in Anac (All-Finance Nederland Advies-Combinatie) vergroot van 50% naar 100%.

De helft van de aandelen was in handen van voormalig directeur Ad van den Berg. De reden voor het vergroten van het aandelenbelang van Generali, dat via de vennootschap A.P. de Assurantiepartners Amsterdam verloopt, wordt door de nieuwe (statutair) directeur Paul Vanthoor omschreven als “een beleidsmatige beslissing”.
De overname van de aandelen heeft geen gevolgen voor de werkwijze van het Eindhovense bedrijf. Anac is onder meer actief als inkoopgeoriënteerde postenbank, maar ook biedt het bedrijf backoffice-diensten voor zo’n 150 kleine en grote tussenpersonen. Verder bemiddelt Anac zelf onder meer in de merkenpolissen van Fiat, Alfa en Lancia. Hierbij heeft Anac volmachten van Generali, Arag en London. De provisieomzet van Anac bedraagt circa _ 1,6 mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.