nieuws

Generali stimuleert verkoop KEW met iPods

Archief

Generali houdt tot half juli een hypothekenactie. Tussenpersonen kunnen in die periode één of meer Apple iPod’s verdienen met hun hypotheekproductie. Om klanten en adviseurs te stimuleren meer Kapitaalverzekeringen Eigen Woning (KEW) te sluiten, geldt de actie alleen voor hypotheken met KEW. Voor elke twee hypotheken geeft Generali een iPod Shuffle.  Daarnaast focust Generali op de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) met een NHG-checklist, een NHG-acceptatiekaart, productkaarten voor de adviseur en hypotheekkaarten die de klant mee naar huis kan nemen. Ook is er een speciale NHG-servicedesk ingericht.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.