nieuws

Generali maakt overstap naar aov eenvoudiger

Archief

Generali introduceert een nieuwe service voor het intermediair: ‘Soepel overstappen naar een Generali AOV’. “Met deze kosteloze service wordt het voor het intermediair gemakkelijker om lopende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen over te sluiten naar Generali.”

Volgens Generali vormt de geldigheid van het medisch akkoord vaak een knelpunt bij het oversluiten van lopende aov’s. “Met ‘Soepel overstappen naar een Generali AOV’ nemen wij dit knelpunt weg.” De service houdt in dat verzekerden binnen vijf maanden voor de einddatum van de lopende verzekering naar een Generali AOV of Generali AOV Extra kunnen overstappen.
Generali gaat hierbij uit van hetgeen bij de acceptatie is overeengekomen, “ongeacht de gezondheidstoestand van de verzekerde”. Aandoeningen die eventueel tijdens de overstapperiode ontstaan, zijn vanaf de ingangsdatum gedekt op aov’s van Generali. Als voorwaarde stelt Generali dat de elders lopende verzekering een uitlooprisico heeft.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.