nieuws

Generali lokt particulieren met tarief Ondernemerslijfrente

Archief

Generali heeft het tarief voor de Ondernemerslijfrente ook beschikbaar gemaakt voor particuliere klanten. De maatschappij wil daarmee nog vóór 1 april een slag slaan op de lijfrentemarkt.

Het tarief voor ondernemers hoort volgens Generali bij de scherpste in de markt. Aan de hand van MoneyView-gegevens komt een niet-roker van 35 jaar voor een dertigjarige lijfrentepolis met een inleg van _ 250 per maand bij Generali uit op een kapitaal van _ 211.264. Dat is ruim _ 10.000 meer dan bij ABN Amro en Fortis ASR. Inclusief risicodekking (110%) levert de Ondernemerslijfrente een particuliere klant ruim _ 6.000 meer op dan bij Aegon en bijna _ 10.000 meer dan bij Winterthur. Daarbij is gerekend met standaardprovisietarieven; bij het Aegon Verzekeren & Beleggen-product is de provisie bijvoorbeeld zelf in te stellen door de tussenpersoon.
Generali mikt met de uitbreiding op belastingbetalers die nog vóór 1 april lijfrentepremies willen storten en daarmee de jaarruimte over 2007 willen benutten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.