nieuws

Generali-lijfrente voor ondernemers

Archief

Generali heeft een lijfrenteproduct ontwikkeld dat speciaal is gericht op ondernemers.

Bij deze OndernemersLijfrente kan worden gekozen voor een gegarandeerd eindkapitaal of vermogensopbouw via beleggingen. Wordt gekozen voor de laatste optie, dan kan gebruik worden gemaakt van het RendementsKompas, dat de premie automatisch over diverse fondsen verdeelt op basis van het gekozen risicoprofiel.
Door aanpassingen profiteren ondernemers volgens Generali van een hoger eindkapitaal, “waarbij stijgingen van meer dan 25% geen uitzondering zijn”. Daartoe zijn de investeringspercentages verbeterd en is de overlijdensrisicopremie verlaagd. Indien gewenst kan de hoogte van de premie worden aangepast. Verder kan worden gekozen voor een aov-dekking die tot 80% van het inkomen verzekert.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.