nieuws

Generali komt met formule goederentransportpolissen

Archief

Generali biedt het intermediair een op nieuwe leest geschoeid dienstenaanbod op het gebied van goederentransportverzekeringen. Een aantrekkelijk aspect is een snelle acceptatieprocedure, zoals die eerder is ontwikkeld voor de brandverzekering.

Op brandgebied is door Generali het concept van ‘acceptatie-on-the-spot’ geïmplementeerd. Dit houdt in dat er door de accountmanager een risicoanalyse plaatsvindt bij de ondernemer. Er kan hierbij ter plekke een beslissing worden genomen of de maatschappij het risico accepteert, onder welke voorwaarden en tegen welke premie.
Hetzelfde concept is nu uitgewerkt op het gebied van goederentransportverzekeringen. “Op deze wijze kan aan het intermediair maatwerk worden geboden”, aldus Generali. Er kan sprake zijn van zowel doorlopende als aflopende contracten, all-risks- en evenementendekkingen. Verdere verfijning is mogelijk door additionele modules. Daarnaast heeft Generali een eenvoudig marktconform basisproduct voor het mkb ontwikkeld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.