nieuws

Generali kijkt ook naar compensatie pensioenpolissen

Archief

Generali volgt het advies van Ombudsman Wabeke en gaat onderzoeken of op gesloten beleggingsverzekeringen in het verleden meer dan 3,5% aan kosten is ingehouden. “Omdat wij altijd al transparant zijn geweest over inhouding van kosten, valt er formeel gezien niets te corrigeren.” Herstel van vertrouwen is de reden om toch de eigen portefeuille door te lichten, aldus Generali. De maatschappij gaat de aanbevelingen ook toepassen op verzekerden die via de werkgever een aanvullende pensioenregeling hebben gesloten. “Wij beschouwen dit als een investering in de toekomst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.