nieuws

Generali introduceert no-claim beschermer

Archief

Generali heeft de no-claim beschermer geïntroduceerd, een optionele dekking voor de personenautoverzekering, waarmee één schuldschade per jaar kan worden geclaimd zonder dat er sprake is van een terugval in de no-claimkorting. Bij meerdere schuldschades per jaar is er sprake van een gedempte terugval. De premie wordt berekend over de netto WA- en cascopremie, zodat bestuurders met een hoge B/M korting ook voor de no-claim beschermer minder betalen dan bestuurders met weinig schadevrije jaren.

Aan de introductie van de no-claim beschermer ging een uitgebreide testmailing aan 1500 verzekerden vooraf. Op grond van de resultaten van deze mailing verwacht Generali een succesvolle introductie van de no-claim beschermer. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.