nieuws

Generali en Erasmus hebben ook Vari-Limietrente

Archief

Erasmus en Generali hebben net als Hypotrust hun assortiment uitgebreid met de nieuwe rentevorm VariLimietrente. Beide maatschappijen brengen onder eigen label Hypotrust-hypotheekproducten. Bij de Vari-Limietrente wordt vooraf een maximum rentepercentage overeengekomen, zodat de rentelasten niet onbeperkt kunnen stijgen. 

De rente is opgebouwd uit drie componenten: een variabel deel, een opslag voor de risicoklasse van de hypotheek en een opslag afhankelijk van de rentecontractperiode van de Vari-Limietrente. Het variabele deel is gebaseerd op het 3-maands Euribortarief en wordt aan het eind van elke 3-maandsperiode van de hypotheek vastgesteld. De Vari-Limietrente kan gekozen worden voor een rentecontractperiode van 6 of 10 jaar. “De 6-jaars rentecontractperiode is uniek in de markt. Door deze rentecontractperiode mag bij de inkomenstoets ter bepaling van de maximale leencapaciteit gebruik gemaakt worden van de Vari-Limiet.”
Erasmus houdt een introductie-actie voor het intermediair. Het kantoor dat in de periode 1 mei tot en met 30 juni de meeste geaccepteerde hypotheekoffertes met Vari-Limietrente heeft, wint een ballonvaart voor maximaal vier personen. Daarnaast worden elke week twee taarten verloot onder alle kantoren die offertes met Vari-Limietrente aanvragen. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.