nieuws

Gelink-doorstart failliet verklaard

Archief

Financiële Diensten Holland in Enschede, bij de consument bekend als Geld- & Advieshuis, is afgelopen vrijdag, vier maanden na voorganger Gelink Geld & Advies, door de rechtbank te Almelo failliet verklaard

Financiële Diensten Holland was het bedrijf waarmee Gelink-directeur Henk Oudman een doorstart trachtte te maken. De 45 personeelsleden zijn vorige week dinsdag al naar huis gestuurd. Het uitbetalen van de salarissen over januari zal niet meer gebeuren, zo melden diverse werknemers. Henk Oudman was niet bereikbaar voor commentaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.