nieuws

Gelijkstelling WFD-diploma’s Naam diploma Naam instelling Gelijkstelling

Archief

voor modules Kandidaat Actuaris AG Actuarieel Genootschap Basis, Levensverzekeringen BA in Pensions and Life Assurance Akkermans & Partners Cognitief: Basis, Levensverzekeringen Beta in Pensions and Life Assurance Akkermans & Partners Cognitief Basis, Levensverzekeringen Schriftelijke opleiding BA in Pensions and Life Assurance Akkermans & Partners Cognitief Basis, Levensverzekeringen Persoonlijke Financiële Planning voor Hoger Opgeleiden Amsterdamse Academie Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Beleggen A, Levensverzekeringen MA in Financial Planning Avans Hogeschool – Instituut Scire Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Beleggen A, Levensverzekeringen Commercieel medewerker banken Ecabo Basis, Consumptief krediet Commercieel medewerker verzekeringen) Ecabo Basis, Schadeverzekeringen Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen) Ecabo Basis, Consumptief krediet, Schadeverzekeringen Opleiding Financieel Adviseur (OFA): Fiscaliteit + Beleggen Fontys Hogescholen (i

s.m. Koning Willem I College) Basis, Beleggen A Opleiding Financieel Adviseur (OFA): Fiscaliteit + Hypotheken & Consumptieve kredieten Fontys Hogescholen (i.s.m. Koning Willem I College Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet Opleiding Financieel Adviseur (OFA): Fiscaliteit + Leven & Pensioenen Fontys Hogescholen (i.s.m. Koning Willem I College Basis, Levensverzekeringen Naam Opleiding Financieel Adviseur (OFA): Schade + Zorg & Inkomen Fontys Hogescholen (i.s.m. Koning Willem I College Basis, Schadeverzekeringen Bedrijfseconomie: Bank- en Verzekeringswezen Hogeschool Drenthe Basis, Hypothecair krediet, Consumptief krediet, Beleggen A, Levensverzekeringen, Schadeverzekeringen Beleggings- en Financieel Analyst Morreau Instituut Basis, Beleggen A Basiskennis Bankproducten Nibe/Nibe-SVV Basis Basisopleiding Nibe/Nibe-SVV Basis Bankleer 1 Nibe/Nibe-SVV Basis Bankleer 2 Nibe/Nibe-SVV Basis Consumptieve kredietverlening Nibe/Nibe-SVV Basis, Consumptief krediet Kandidaat Beursgemachtigde Nibe/Nibe-SVV Basis, Beleggen A Opleiding voor Beambten in het Bank- en Effectenbedrijf Nibe/Nibe-SVV Basis, Consumptief krediet, Beleggen A Verzekeringsleer 1 Nibe/Nibe-SVV Basis Verzekeringsleer 2 Nibe/Nibe-SVV Basis Verzekeringsleer 1 + Verzekeringsleer 2 Nibe/Nibe-SVV Basis, Schadeverzekeringen Financiële Planning SEA / SEFD Basis, Hypothecair krediet, Levensverzekeringen Pensioenpraktijk 1 + Pensioenpraktijk 2 SEA / SEFD Basis, Levensverzekeringen

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.