nieuws

Gelijkblijvend resultaat Yarden

Archief

Natura-uitvaartverzekeraar Yarden (Almere) heeft vorig jaar een nettowinst behaald van € 3,7 mln, vrijwel gelijk aan het nettoresultaat van € 3,9 mln in 2003.  Dit meldt de verzekeraar onder meer in het jaarverslag dat vanmorgen is gepresenteerd.

Volgens directievoorzitter Peter van Wageningen hebben de beide divisies Uitvaartverzekeringen (tachtig medewerkers), respectievelijk Uitvaartverzorging (zestig medewerkers) positief bijgedragen aan het bedrijfsresultaat. Yarden kondigt verder aan bedrijfsonderdelen te gaan integreren en centraal te huisvesten in Almere, waar nu nog alleen de holding is gevestigd. De divisie Uitvaartverzekeringen is nu nog gehuisvest in Diemen; de divisie Uitvaartverzorging in Meppel. De verhuizing zal volgens Yarden geen ontslagen tot gevolg hebben. De natura-uitvaartverzekeraar heeft 868.123 leden/verzekerden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.