nieuws

GeldXpertauto gespot

Archief

Fox’, gemaakt door W

Huisman uit Heelsum. Tijdens de actieperiode, die begon in maart, reden twee Volkswagens, type Fox, door het land in een speciale uitvoering van franchiseketen GeldXpert. De consument kon een foto van de Fox mailen naar GeldXpert en zo meedingen naar het prijzenpakket. In totaal zijn 75 foto’s ingestuurd. De hoofdprijs is inmiddels uitgereikt en bestond uit een weekendje weg, inclusief een cabrio, een internetbankrekening, een internetspaarrekening met een startsaldo van _ 100 en een financiële check door de GeldXpert.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.