nieuws

Gegroeide NLT heet nu NLE

Archief

De vereniging Nationale Letselschade Telefoon (NLT) heeft haar naam gewijzigd in Nationale Letselschade Experts (NLE), is met enkele nieuwe leden uitgebreid en heeft zich aangesloten bij het Nationaal Platform Personenschade

Het samenwerkingsverband omvat inmiddels veertien bureaus met in totaal 35.000 letselschadedossiers. Daarmee is de NLE de grootste organisatie op het gebied van de letselschaderegeling. De nieuw aangesloten kantoren zijn 3B-juristen (Bleiswijk) en Maassen & Partners (Duiven, Den Bosch en Uithoorn).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.