nieuws

Geffeneducatie verzorgt bijscholing hypotheekadviseurs

Archief

Geffeneducatie, vorig jaar ontstaan uit het faillissement van SAC, verzorgt de bijscholing van erkende hypotheekadviseurs in het kader van de permanente educatie (pe-punten).

De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) stelt jaarlijks vast op welke gebieden de erkende hypotheekadviseurs bijgeschoold moeten worden. Voor het studiejaar 2001/2002 zijn de onderwerpen Belastingen, Verzekeringen en Financieringen aangewezen. De kapitaalverzekering, beleggen en de beroeps- en gedragscode zijn de belangrijkste aandachtsgebieden.
Elk onderdeel beslaat een dagdeel en levert drie pe-punten op. De kosten per dagdeel bedragen f 295. De cursussen staan open voor niet NVM-leden.
Geffeneducatie verzorgt de pe-cursussen in opdracht van Studiecentrum Opleiding Makelaardij (SOM). Geffeneducatie zal ook pe-cursussen gaan geven aan NBVA-leden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.