nieuws

Geen verzekering in levensloopproduct Aegon

Archief

Aegon heeft vooralsnog geen verzekeringselement in zijn levensloopproduct. “We zien er geen toegevoegde waarde in”, zegt directielid Sjoerd Laarberg. Aegon biedt na de zomer een bancair product (LevensloopRekening) met twee verschillende beleggingsmodules. Over de verkoopkansen is Aegon “gematigd positief”.

Concurrent NN zegt dat uit onderzoek blijkt dat de levensloopregeling “steeds meer tot de verbeelding gaat spreken”. NN komt eerst met een spaarrekening en in 2006 met een beleggingsvariant. NN wil er modules aan koppelen als krediet en overlijdensrisico.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.