nieuws

Geen DIL meer bij De Goudse

Archief

De Goudse stapt uit de markt voor direct ingaande lijfrenten (DIL).

Voor eigen klanten is de maatschappij nog wel bereid om een aanbod te doen, maar voor kapitaal dat bij een andere maatschappij is opgebouwd verstrekt De Goudse geen offertes meer voor direct ingaande lijfrenten. “We hebben een aantal speerpunten benoemd en willen geen producten meer voeren die niet rendabel zijn”, licht een woordvoerder toe. De Goudse benadrukt dat “voor expiraties van de eigen portefeuille de DIL gewoon wordt gehandhaafd”.
Voor expirerende traditionele lijfrenteverzekeringen doet De Goudse voortaan een verlengingsvoorstel van minimaal drie jaar (tot eindleeftijd 65 jaar). “In verband met de huidige rentestand”, zo luidt de motivatie. “Zo kunt u uw relatie een aantrekkelijk aanbod doen om zijn geld verder door te laten groeien.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.