nieuws

Geen cao-akkoord bij Carglass

Archief

De cao-onderhandelingen bij Carglass duren voort. Na een ledenraadpleging door FNV en CNV in Eindhoven afgelopen dinsdagavond heeft Carglass besloten de onderwerpen functiewaardering en toeslagen voor de callcentermedewerkers uit zijn eindbod te halen. De bonden gaan hierover, net als over de pensioenen, verder onderhandelen.

Het omstreden loonbod willen de vakbondsleden nog wel accepteren, zo bleek tijdens de bijeenkomst, mits Carglass het voorstel voor het niet langer indexeren van de persoonlijke toeslagen bij de nieuwe functiewaardering laat varen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.