nieuws

Gedetacheerden Randstad krijgen benefits van ING

Archief

Uitzendorganisatie Randstad gaat het pakket employee-benefits voor ruim tienduizend detacheringskrachten flink uitbreiden.

De keten van uitzendbureaus bood gedetacheerden al langer een pensioenverzekering, WAO-gatverzekering en spaarloon. Begin vorig jaar werd de pensioenregeling overgeheveld van Aegon naar het eigen pensioenfonds FlexSecurity, uitgevoerd door Nationale-Nederlanden. Bij FlexSecurity bouwen ongeveer 80.000 detacherings- én uitzendkrachten pensioen op.
Binnenkort biedt FlexSecurity de deelnemers de mogelijkheid tot individueel bijsparen, een ANW-hiaatverzekering en een WAO-gatverzekering. De WAO-gatpolis was eerst ondergebracht bij Centraal Beheer.
Nieuw in het pakket voor detacheringskrachten zijn schadeverzekeringen. Een doorlopende reisverzekering en het WoonZeker-pakket kunnen zonder poliskosten verkrijgen bij de Postbank, net als NN een ING-dochter. Bij de Postbank is tevens de spaarloonregeling én een hypotheekarangement ondergebracht. Op de hypotheekrente kan een korting van 0,3% worden verkregen voor de eerste rentevaste periode; verder wordt 50% korting gegeven op de afsluitkosten.
Een andere ING-dochter, RVS, biedt de Randstad-flexwerkers verzekeringen voor de auto, de caravan, de bromfiets en rechtbijstand. Op de auto- en caravanpremie wordt 10% korting geboden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.