nieuws

Gebruikers ACT starten cursus

Archief

De gebruikersvereniging van het systeemhuis ACT, hebben samen met de Rijksuniversiteit Groningen de cursus ‘Statistiek en Management’ ontwikkeld.

De vereniging, het Bedrijfskundig Informatiecentrum Tussenpersonen (Bit) stelt, dat het aantal toepassingen van automatiseringspakketten sterk groeit waardoor het voor de gebruikers steeds moeilijker wordt alle mogelijkheden ten volle te benutten. Ook het Prisma-pakket van ACT bevat volgens Bit tal van commerciële mogelijkheden die vaak niet voldoende door de tussenpersonen worden gebruikt.
De ontwikkelde cursus behandelt daarom een aantal praktische zaken op het gebied van mailings, selecteren, statistiek en management. De cursus wordt afgesloten met workshops die door het Bit in het gehele land worden georganiseerd. Voor meer informatie: Werkgroep Bit Cursus, A. van Bemmel, tel: 02975-64517.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.