nieuws

Garantiemakelaars werken samen met TV-Woonmagazine

Archief

De Garantiemakelaars verleent medewerking aan het programma TV-Woonmagazine van Veronica. Het doel van de samenwerking is de consument meer voorlichting te geven over de dienstverlening door de makelaar o/g.

Volgens het samenwerkingsverband van NVM-makelaars o/g onder de naam Stichting de Garantiemakelaar is het imago van de o/g-makelaar niet goed.
Formule-manager Arnold Drent zegt dat onder meer medewerking aan het tv-programma moet bijdragen aan een verbetering van dat imago. “Ons beleid is naar consumenten maximale duidelijk te verschaffen over alle facetten van de dienstverlening, omdat je door openheid van zaken vertrouwen opbouwt.”
TV-Woonmagazine is elke zaterdag vanaf 19.20 uur te zien. De uitzendingen worden elke zondag vanaf 16.30 uur herhaald. De makelaardij o/g komt elke twee weken aan de orde. Garantiemakelaar Erik Koeze uit De Lier zal diverse aspecten van het makelaarsvak toelichten. In totaal werkt hij mee aan negen afleveringen. de eerstvolgende aflevering waarin Koeze participeert, is te zien op zaterdagmiddag 22 februari a.s.
Bij Stichting de Garantiemakelaar zijn inmiddels 95 NVM-makelaars aangesloten met vestigingen door heel ons land.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.