nieuws

Garantie Sterpolis op no-claimkorting

Archief

Sterpolis geeft nieuwe autoverzekerden een jaar lang garantie op hun no-claimkorting, ongeacht op welke trede zij zich bevinden op de bonus/malus-ladder.

Het aanbod geldt van 18 september t/m 6 oktober, voor mensen die een nieuwe autoverzekering sluiten bij Sterpolis. De garantie op de no-claimkorting geldt niet alleen voor mensen op de hoogste trede – bij Sterpolis 80% – maar ook voor mensen die weinig schadevrije jaren hebben. “Dat is uniek in de markt”, weet Sterpolis.
De no-claimgarantie geldt alleen voor de eerste schade. Bij de tweede schade in het eerste verzekeringsjaar volgt wel een terugval op de bonus/malus-ladder. “We willen met dit aanbod natuurlijk geen notoire brokkenmakers aantrekken”, aldus marketingmanager José Rouwenhorst.
Sterpolis doet het aanbod na een onderzoek onder (potentiële) verzekerden. Volgens de direct-writer voelen veel mensen zich onevenredig zwaar gestraft als ze eens in de zoveel jaar ‘een keer pech’ hebben.
De campagne rond de no-claimgarantie bestaat uit radiocommercials, advertenties op voorpagina’s van dagbladen, buttons en banners op internet en persoonlijke mailings.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.