nieuws

Garantie All Risk van Nassau en De Keyzer

Archief

De Keyzer Assurantiën en Nassau Verzekeringen hebben de Garantie All Risk-verzekering geïntroduceerd.

Met deze verzekering kan een machinebouwer of -leverancier een machine leveren met een verlengde garantie van drie jaar, die voor dezelfde periode ook dekking biedt tegen uitval door transport, montage, testen en van buiten komende onheilen, waaronder bedieningsfouten.
Op de site www.technischeverzekeringen.com worden naast de Garantie All Risk-verzekering een machineschade-, design & construct- en computer- en elektronicaverzekering aangeboden. Ook kan hier een gratis risicoanalyse worden aangevraagd voor het machinepark.
Het nieuwe product werd vorige week geïntroduceerd tijdens de Techni-show, een vakbeurs voor productietecniek in de Jaarbeurs in Utrecht. Standhouders kregen 30% korting op de Garantie All Risk-verzekering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.