nieuws

Fusies van NN-kantoren Noord-Nederland

Archief

Fusies van NN-kantoren Noord-Nederland: Census regio Den Haag: MiXZ regio Amsterdam: Athena Bolsward (Westergo) Den Haag (Langezaal Van Strien) Amsterdam (Melkman) Leeuwarden (Lagro) Den Haag (Kervezee Schotte) Aalsmeer (Athena) Emmeloord (Westergo) Maasdijk (BWH) Hoofddorp (Verkuyl/ABO Bijlsma) Makkum (Westergo) Noordwijk (Hillinga Timmerman) Heemstede (Schotte Afak Boxsem Sneek (De Boer/Zijlstra) Rijswijk (Hoogewier + Hoogenraad) Koudem (De Boer) […]

Fusies van NN-kantoren Noord-Nederland: Census regio Den Haag: MiXZ regio Amsterdam: Athena Bolsward (Westergo) Den Haag (Langezaal Van Strien) Amsterdam (Melkman) Leeuwarden (Lagro) Den Haag (Kervezee Schotte) Aalsmeer (Athena) Emmeloord (Westergo) Maasdijk (BWH) Hoofddorp (Verkuyl/ABO Bijlsma) Makkum (Westergo) Noordwijk (Hillinga Timmerman) Heemstede (Schotte Afak Boxsem Sneek (De Boer/Zijlstra) Rijswijk (Hoogewier + Hoogenraad) Koudem (De Boer) Leidschendam (Belt) Meppel (Nieuwenhuis en Soer) Zwolle (Bello & Klaassen) Assen (Steenhuis/Roelfsema Mulder) Veendam (Steenhuis) Emmen (Veenstra & Gepken) Eenrum (Havinga) Noord Noord-Holland Heerhugowaard (Wouters) Hoorn (Van Duin & Molenaar) Krommenie (Contelaar & Hart) Akersloot (Kaandorp) IJmuiden (Prins) Purmerend (Penning Kocken)

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.