nieuws

Fusie Ockenburgh Leven (Helmond) ISO (Veenendaal)

Archief

Ockenburgh Leven in Helmond en ISO in Veenendaal zijn per 1 februari gefuseerd

 Hierdoor is een inkoopcombinatie met ruim driehonderd tussenpersonen ontstaan. De eigenaren Jos Roskamp (ISO) en Twan Kouwenberg (Ockenburgh) hebben besloten dat ook de activiteiten van Ockenburgh vanuit Veenendaal worden voortgezet. Ockenburgh Leven blijft wel als een zelfstandig label in de markt actief en Kouwenberg blijft directeur. ISO zal op termijn overgaan tot implementatie van het door Ockenburgh ontwikkelde systeem dat tussenpersonen online inzicht biedt in de status van de rekening courant. Naast de geboekte omzet is desgewenst direct zichtbaar wat er nog aan provisie te verwachten is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.