nieuws

Fusie NN-kantoren Mabra en Burmanje

Archief

Mabra Assurantiën in Goirle gaat fuseren met Burmanje, Brenders & Van Dongen in ‘s-Gravenmoer.

Mabra, tot begin 2000 lid van de NBVA, kwam vorig jaar in handen van Nationale-Nederlanden toen het echtpaar Van Huijkelom zich terugtrok uit het Brabantse assurantiebedrijf. Begin dit jaar werd de portefeuille van Assurantiekantoor Crezée in Sprang-Kapelle gekocht.
Directeur van Mabra Assurantiën (en Mabra Assuradeuren) is Erik Kok. Hij is tevens directeur van Burmanje, Brenders en Van Dongen en al sinds 1997 directeur van Reintjens/Broere in Etten Leur. Ook dat kantoor is eigendom van Nationale-Nederlanden; Kok is afkomstig uit de buitendienst Leven van NN.
Volgens hem is een fusie van Mabra met Burmanje, Brenders en Van Dongen in voorbereiding. Het laatste kantoor heeft nog een nevenvestiging in Dongen. “De portefeuilles worden samengevoegd en we gaan onder een nieuwe naam werken”, aldus Kok. De fusiecombinatie zal vijftig medewerkers groot worden. Reintjens/Broere (vijftien medewerkers) blijft volgens Kok buiten de fusie. “Wel kunnen delen van de back-office samengevoegd worden.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.