nieuws

Fusie Leeuwarder intermediairbedrijven

Archief

De vestiging van Huis & Hypotheek Leeuwarden fuseert op 1 januari met Wijma & Been Assurantiën. Meerderheidsaandeelhouder in de nieuwe organisatie is Arjan Oosterlaar van de Huis & Hypotheek-vestiging. Het bedrijf gaat verder onder de naam Kwadrant Groep en telt dertig medewerkers en zo’n 20.000 klanten. De gezamenlijke provisieomzet bedraagt circa € 3 mln. Kwadrant is vanuit drie locaties in Leeuwarden actief: Nieuweweg 1 (Kwadrant Hypotheken, Verzekeringen en Pensioenen), Stationsweg 17 (Kwadrant Makelaardij) en Zuiderplein 15 (Huis & Hypotheek).

Wijma & Been ontstond in 2001 door een fusie van Wijma Assurantiën (Leeuwarden) en Been uit Sneek. In 2002 werden vanwege verliezen elf van de dertig medewerkers ontslagen. De vestiging in Sneek werd toen gesloten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.