nieuws

Fusie in plezierjachtexpertise

Archief

Selles Expertise International (Kampen) en het Bureau voor Expertise en Taxatie van Pleziervaartuigen De Vries Stadelaar (Sneek) zijn gefuseerd. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam VSS Expertise.

De combinatie telt zes medewerkers, verdeeld over twee vestigingen. Paul Selles (47) gaat leiding geven aan VSS; Johan de Vries Stadelaar (63) blijft nog werkzaam tot april 2004.
De Vries Stadelaar is vooral in het noorden van ons land actief, terwijl Selles Expertise International actief is in het midden van het land en in Duitsland. VSS verzorgt schade-expertise, waardebepaling en onderzoek zoals voorinspectie, technische keuringen, aansprakelijkheidsonderzoek en schuldvraagonderzoek.
Het nieuwe team van VSS Expertise voor het kantoor in Sneek. Geheel links Johan de Vries Stadelaar, derde van links Paul Selles.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.