nieuws

Fundum zendt opnieuw ‘persiflage’-spot uit

Archief

Fundum zendt de opmerkelijke tv-spot met acteur Peer Mascini die een persiflage doet op bekende tv-spots, opnieuw uit.

De spot – de eerste die inkomensverzekeraar Fundum ooit heeft laten maken – werd aanvankelijk slechts een paar keer uitgezonden. De spot is spraakmakend vanwege de hoofdrol van Mascini – bekend van de commercials over de Melkunie-koeien – en vanwege het feit dat Mascini persifleert op bekende spots van onder meer De Amersfoortse, Delta Lloyd en Centraal Beheer. De boodschap is dat Fundum een betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt zonder “flauwekul” (zie ook AM 14, pag. 41). De spot is tot en met 10 september weer ‘in beeld’. De spot is (onder voorbehoud) op vrijdag 3 september te zien op Nederland 3 om 19.24 uur, 19.54 uur, 20.23 uur en 20.56 uur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.