nieuws

Fred Lingg van Achmea naar Scope

Archief

Achmea-directeur Fred Lingg wordt per 1 januari 2006 benoemd tot statutair directeur van Scope marketing technology. Scope is leverancier van CRM- en relatiebeheer software. Lingg is vandaag reeds in dienst getreden en neemt bij de jaarwisseling het roer over van Fred van ’t Hoff. 

Vanaf 1995 heeft Lingg diverse directiefuncties bekleed bij verschillende onderdelen van het Achmea-concern. Hij was onder meer directeur Business & Product Development Achmea Zorg en directeur Klantenorganisatie Zilveren Kruis Achmea.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.