nieuws

Franco Mendes woont weer op de beurs

Archief

Het assuradeurenbedrijf B. Franco Mendes is afgelopen maand verhuisd van het hoofdkantoor van moeder Delta Lloyd naar de Amsterdamse Assurantiebeurs.

Dat betekent een terugkeer naar de oude stek, want tot het voorjaar 1996 was het in fraude- en berovingsverzekeringen gespecialiseerde bedrijf daar al gevestigd.
Directeur Gerard Verboon is heel blij met de terugkeer, want “beursmakelaars vormen onze primaire doelgroep”. Voor Verboon was het een kwestie van het benutten van een gouden kans, die ontstond door dicht bij het vuur te zitten. Vorig jaar werd verzekeraar Albingia overgenomen door Praevenio, een andere dochter van Delta Lloyd. “Wij zitten nu in de beurs-ruimte van Albingia, die inmiddels is ingetrokken bij Preavenio”, aldus Verboon. Het nieuwe telefoonnummer van B. Franco Mendes is 020-546.22.30 (fax: 020-546.22.35).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.