nieuws

Franchising maakt ook kans bij intermediair

Archief

Van het assurantie-intermediair vindt 43% dat een franchiseketen voor verzekeringen succesvol zou kunnen opereren. Mocht een franchise-organsiatie met aantoonbaar succes in verzekeringen bemiddelen, zou 40% aansluiting overwegen, stelt bureau D&O.

D&O heeft recentelijk een enquête gehouden onder assurantiekantoren naar de voordelen van een franchiseketen op het gebied van verzekeringen.
Van de responderende tussenpersonen heeft 62% te kennen gegeven dat een centrale marketing van producten het belangrijkste voordeel van een franchiseketen is. Iets meer dan de helft (52%) ziet als belangrijkste voordeel de naamsbekenheid van een franchiseketen.
Het fungeren als ondersteunend ‘kenniscentrum’ en het centraal regelen van opleidingen wordt door 37%, respectievelijk 31% van de respondenten als belangrijke voordelen van een franchiseketen genoemd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.