nieuws

Franchisetest van HypotheekCompany

Archief

De keten HypotheekCompany heeft voor tussenpersonen een test ontwikkeld om te checken of deze franchiseformule iets voor hen is.

Op www.doedefranchisetest.nl staan tien meerkeuzevragen die leiden tot drie mogelijke oordelen: mismatch, potential en perfect match. Op de site staan verder onder meer de marketingactiviteiten van de keten vermeld, de ervaringen van de huidige 35 franchisenemers en hun vestigingsadressen.
Ook de testresultaten van alle respondenten staan op de site. In de eerste week was de score: 58% potential, 11% perfect match en 31% mismatch. Hoeveel tussenpersonen er al meegedaan hadden aan de test, kon HypotheekCompany echter nog niet zeggen: “Zo tussen de honderd en tweehonderd, maar we zijn natuurlijk nog maar net in de lucht”. De hypotheekketen zegt met de test “liefst zoveel mogelijk” nieuwe deelnemers te willen werven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.