nieuws

FOV wil aansluiten bij gedragscode Verbond

Archief

De Federatie van Onderlinge Verzekeringsmaatschappij (FOV) zegt voorstander te zijn van een gedragscode voor verzekeraars waarbij vanuit de positie van de klant naar het verzekeringsbedrijf wordt gekeken.

Waar mogelijk zal de FOV aansluiting willen zoeken bij de gedragscode die momenteel bij het Verbond van Verzekeraars wordt ontwikkeld door de commissie-Nouwen. “Indien onderlinge gezichtspunten niet voldoende uit de verf komen, is ontwikkeling van een eigen gedragscode voor onderlinge verzekeraars een optie”, aldus De Onderlinge, het maandblad van de FOV.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.