nieuws

‘Fortis tweede uitvaartverzekeraar’

Archief

Fortis claimt de tweede partij te zijn op de markt voor uitvaartverzekeringen. Via de diverse labels komt het concern aan 1,4 mln verzekerden, bijna e 4 miljard verzekerd kapitaal en een jaarpremie van e 78 mln.

De natura-uitvaartverzekeringen zijn geconcentreerd in Enschede: Amev-Ardanta, Onderlinge Hulp Antillen en NBV. Per 1 oktober komt daar de portefeuille van De Amersfoortse/UKV bij: 54.800 polissen, e 3,2 mln jaarpremie en e 162 mln verzekerd kapitaal. Fortis heeft Ardanta benoemd tot ‘center of excellence’ op het gebied van natura-uitvaartverzekeringen, wat betekent dat Fortis alle uitvaartactiviteiten concentreert bij Ardanta.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.