nieuws

Fortis neemt Britse verzekeraar OutRight over

Archief

Fortis Limited, de Britse dochter van Fortis Insurance International, heeft volmachtbedrijf OutRight in Groot-Brittannië overgenomen. OutRight is een aanbieder van particuliere schadeverzekeringen, waaronder auto-, gezins- en reisverzekeringen, via telefoon en internet alsmede via affinitygroups en tussenpersonen.

Volgens bestuursvoorzitter Peer van Harten van Fortis International onderstreept de overname van OutRight (280 medewerkers) het voornemen van Fortis om te groeien in het Verenigd Koninkrijk. “De acquisitie van OutRight is een belangrijke stap in de implementatie van onze strategie.”  De activiteiten van OutRight op het gebied van verkoop, verwerking, marketing en productoplossingen zullen worden gebundeld met die van schadeverzekeraar Fortis Insurance Ltd (1.000 medewerkers), een werkmaatschappij van Fortis Limited. OutRight had vorig jaar een provisieomzet van € 21 mln en een nettowinst van € 1,7 mln.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.