nieuws

Fortis Nederland-organisatie

Archief

De Fortis Nederland-organisatie, zoals deze begin volgend jaar – behoudens goedkeuring van de centrale ondernemingsraad – er gaat uitzien

Over de adviesaanvragen van individuele bedrijfsonderdelen neemt de centrale ondernemingsraad volgende maand een besluit. Eerder dit jaar werd een positief advies op hoofdlijnen uitgebracht over de herstructurering van de Fortis Nederland-organisatie. Raad van Bestuur Staven en diensten Bank Produktiebedrijven VSB Bank (excl. kantoren) CB Woerden (automatisering) Visa Card Services VSB Bank Assurantiën Amev Financieringen Barter Finance/Defam Bankbedrijf Ondernemingen FMN (factoring) Top Lease Zakelijke kredieten Friese Hypotheekbank/ Amev Hypotheekbedrijf GWK NeSBIC (participatie- maatschappij) VSB Marketing en Distributiebedrijven VSB-kantorennet, incl. licentiehouders/telebank Spaarbankholding Visa Card Services (uitgifte en promotie) CDK Bank Amev Particulieren Assurantiekantoren Loondienstorganisatie VSB/VGZ/Financiële Diensten Amev Leven/Hypotheken Amev Praktijkvoorziening Ardanta Amev Pensioen en Zorg Unit Individueel Unit Bedrijven Unit Pension Fund Services Unit Zorg Avios holding (33%) Verzekeringen Ondernemingen Unit Makelaars Unit Tussenpersonen Fortis Investments Nederland KBW (effectenbank) Amev Effecten & Beleggingen Stedelijk Vastgoed Amev Ontw. Maatschappij Landelijk Vastgoed Treasury Fortis Finance

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.