nieuws

Fortis komt met combipakket voor zzp’ers

Archief

Fortis ASR komt in april met het ZZP Combipakket

Hierin zijn voor zzp’ers zowel de privé- als de zakelijke schadeverzekeringen en de aov’s samengebracht. Door de combinatie worden kortingen op de gebruikelijke verzekeringen verkregen. Fortis ASR heeft dit aangekondigd aan de vooravond van de ‘tweede woensdag in maart’, die door de Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) is uitgeroepen tot Dag van de Zelfstandige. Uit representatief onderzoek onder 625 zzp’ers is volgens Fortis ASR gebleken, dat zzp’ers zich vooral zorgen maken om arbeidsongeschikt te raken (52%), ziek te worden (49%) of om het inkomen bij pensionering (43%). Hoewel ze deze risico’s onderkennen, geven veel zelfstandigen aan zich hier niet voor te hebben verzekerd. Slechts circa 36% heeft een aov.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.