nieuws

Fortis introduceert Feyenoord betaalrekeningen

Archief

Fortis, hoofdsponsor van Feyenoord, introduceert twee betaalrekeningen: de Feyenoord rekening en de Kameraadjes rekening. De Feyenoord betaalrekening (Feyenoord Europas) is een “compleet betaalpakket” en biedt de rekeninghouder korting op Feyenoord-artikelen. De Kameraadjesrekening is een spaar- en betaalrekening. De Europas en de Kameraadjesrekening zijn een eerste stap op weg naar een breder pakket van financiële diensten. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de voetbalclub en beide partijen zijn er van “overtuigd dat de 90.000 fans warmlopen” voor deze rekeningen.

Beide producten zijn vanaf 27 juli verkrijgbaar via de bankkantoren, de website www.fortisbank.nl en het Fortis Callcenter. De fans ontvangen de komende weken een mailing over de nieuwe producten. Jacques van Ek, directievoorzitter van Fortis ASR, overhandigde de rekeningen aan Feyenoord-voorzitter Jorien van den Herik tijdens de eerste trainingsdag afgelopen zaterdag.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.