nieuws

Fortis ASR wijzigt hypotheektarieven

Archief

Fortis ASR heeft voor bestaande klanten de hypotheekrentestructuur aangepast waardoor ze in de meeste gevallen in dezelfde tarieven gaan vallen als nieuwe klanten.

Door de bijverband- en relatiekorting standaard in de hypotheekrente te verwerken profiteren in de meeste gevallen bestaande klanten van dezelfde tarieven als nieuwe klanten. Daarnaast is het aantal risicoklassen van vier teruggebracht naar drie: NHG tot en met 75%, 100%, en 130%.
Bovendien kan de Basisrente hypotheek voortaan op drie manieren worden aangeboden. De standaard Basisrente hypotheek levert een rentevoordeel op van 0,30%. Kiest men daarbij voor de nieuwe opties van dalrentegarantie of geen boete bij (vrijwillige) verkoop, dan gelden daar respectievelijk opslagen voor van o,25% en 0,05%. Fortis komt ook nog met een 25- en 30-jaarstarief voor “klanten die zekerheid zoeken”.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.