nieuws

Fortis ASR Voordeelpakket op komst

Archief

AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend Verzekeringen, die vanaf 1 oktober samengaan in het nieuwe consumentenmerk Fortis ASR, komen per dezelfde datum op particulier schadegebied met het Fortis ASR Voordeelpakket. 

De verzekeringen in deze pakketpolis zijn ingedeeld in vijf rubrieken: Wonen, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand, Verkeer en Recreatie. De korting kan oplopen tot 12%, voor consumenten die een verzekering in vijf rubrieken afsluiten. Voor het pakket van AMEV gold deze regeling al, voor Stad Rotterdam en Woudsend is dit een verhoging van 3%. Ten opzichte van het pakket van AMEV is de belangrijkste wijziging dat er in het Fortis ASR Voordeelpakket geen extra kosten verbonden zijn aan een termijnbetaling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.