nieuws

Fortis ASR vernieuwt pakket- polis voor ondernemingen

Archief

Fortis ASR heeft het Combinatiepakket voor ondernemingen vernieuwd en omgedoopt in het Voordeelpakket bedrijven.

De bijbehorende verzekeringen zijn ingedeeld in vijf rubrieken: ‘Gebouwen, bedrijfsmiddelen en milieuschade’, ‘Bedrijfsschade’, ‘Aansprakelijkheid’, ‘Rechtsbijstand’ en ‘Vervoer, middelen en goederen’. Wie een verzekering in vijf rubrieken sluit, krijgt 12% korting. Het pakket kent geen kosten voor termijnbetaling.
Voor bedrijfsgebouwen, inventaris, handelsgoederen, huurdersbelang en bedrijfsschade wordt de eerder aangekondigde gratis waardevaststelling geboden bij een totaal verzekerd bedrag vanaf _ 200.000. Hierbij krijgt de ondernemer een garantie tegen onderverzekering voor acht jaar of een overdekking.
Voor de gebouwen en inventarisgoederenverzekering voert Fortis ASR een premieverlaging door voor bepaalde risico’s zoals bij VVE’s, medische praktijken en kantoren. Bij de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven zal worden gewerkt met indexering in plaats van naverrekening.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.