nieuws

Fortis ASR risicodrager op aov voor paardensporters

Archief

Jan Burgers van het gelijknamige verzekeringsadviesbureau, tevens eigenaar van de internetsite www

paardenverzekeraar.nl, heeft een exclusieve aov op de markt gebracht voor paardensporters. Volgens hem zijn verzekeraars er niet happig op om paardensporters die deelnemen aan wedstrijden te verzekeren voor arbeidsongeschiktheid. “In Fortis ASR hebben wij nu een verzekeraar met verstand van zaken. Ik heb inmiddels twintig aanvragen op de plank liggen. Een arbeidsdeskundige van Fortis ASR gaat alle aanvragen een voor een beoordelen, waarbij ook de rijkunst van de paardensporter wordt beoordeeld. Ik wil geen brokkenpiloot in de boeken”, aldus Burgers. De premie voor de aov wordt per ruiter vastgesteld en is onder meer afhankelijk van de genoten opleiding.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.