nieuws

Fortis ASR plust 15.000 zorgverzekerden

Archief

Fortis ASR, inclusief De Amersfoortse, heeft per saldo 15

000 zorgverzekerden bij kunnen schrijven. “We zijn van 120.000 naar 135.000 verzekerden gegaan. Wellicht dat daar nog kleine verschuivingen in plaatsvinden”, aldus Fortis ASR. De Schiedamse verzekeraar DSW laat een plus zien van 2.200 en komt uit op 333.600. Zusterbedrijf SR Zorgverzekeraar verliest er echter 3.400 en komt uit op 62.600. Salland blijft rond de 88.000 hangen en Zorg & Zekerheid denkt op plusminus 370.000 verzekerden te blijven. Achmea, VGZ, Agis, Menzis en Delta Lloyd laten zich nog niet uit over de stand van zaken. Achmea wil wel kwijt dat er sprake is van “een lichte stijging”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.