nieuws

Fortis ASR meldt intermediaire deelnemingen

Archief

Fortis heeft via haar verzekeringsdochters in 31 assurantiekantoren – van de in totaal 8

000 intermediaire relaties – een aandelenbelang. De participaties zijn goed voor bijna 4% van de Fortis ASR-productie. De 240 loondienstadviseurs van Verzekerings Unie zijn goed voor 6% van die productie. Het concern noemt zes captives met een meerderheidsbelang expliciet: Beijer en Tj. De Roos (100%), Froonacker en Westfriesland Adviesgroep (75%), Eerdmans Yachtverzekeringen (55%) en t Financieel Spectrum (51%). Incidenteel bestaande productieverplichtingen worden voor het einde van 2004 afgebouwd. Wij willen geen onnodig gespeculeer, met mogelijk verkeerde conclusies, over onze participaties, verklaart Fortis ASR.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.