nieuws

Fortis ASR geeft vrije hand in schaderegeling

Archief

Tussenpersonen die deelnemen aan Schaderegeling met Bevoegdheid van Fortis ASR kunnen het hele schadetraject voortaan zonder tussenkomst van een schadebehandelaar rechtstreeks via Cockpit Transactie afhandelen

Deze aanpassing zorgt ervoor dat de schadeafwikkeling sneller en soepeler verloopt en is in lijn met de digitaliseringslag die Fortis ASR in oktober heeft ingezet. Kantoren die gebruik maken van Schaderegeling met Bevoegdheid, wikkelen het grootste deel van de woonhuis- en inboedelschades tot € 2.500 zelfstandig af en worden hierbij ondersteund door Fortis ASR.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.