nieuws

Forse boete Britse Autoriteit-FM voor onwelwillende verzekeraar

Archief

De Financial Services Authority, de Britse Autoriteit-FM, heeft voor het eerst een boete uitgegeven aan een verzekeraar voor het niet welwillend meewerken aan de verplichte financiële onderzoeken van de instantie

Deze zijn nodig voor het verkrijgen van een vergunning om als verzekeraar actief te mogen zijn in Groot-Brittannië. Die twijfelachtige eer viel te beurt aan Keith Rutter voor het tegenwerken van de onderzoeken naar de financiële resultaten over de periode 1999-2002 bij verzekeraar The Underwriter, waaraan hij in die periode leiding gaf. Hij kreeg een boete opgelegd van € 28.000.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.