nieuws

FNV is letselschadebeleid verzekeraars zat

Archief

Het Bureau Beroepsziekten van de FNV heeft bij de Raad van Toezicht Verzekeringen en het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg in Zwolle een klacht ingediend tegen een medisch adviseur van expertisebureau Cunningham Boschman

Verdraaiing van feiten zou ertoe hebben geleid dat verzekeraar AIG in een RSI-zaak aansprakelijkheid heeft afgewezen. Volgens de FNV lijkt het erop dat verzekeraars sturend handelen richting medisch adviseurs om een gewenste uitkomst te krijgen. Er wordt stelselmatig met vergrootglazen gezocht naar onzin-argumenten, terwijl het belang van de cliënt opzij wordt geschoven. Dat zijn wij zat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.