nieuws

FNV: cao-eindbod Carglass te mager

Archief

Na een week van intensief onderhandelen over de nieuwe cao voor Carglass, leggen FNV Bondgenoten en CNV Metaaltechniek het eindbod van de Carglass-directie dinsdagavond met gemengde gevoelens voor aan hun leden

“Dit eindbod schiet op belangrijke punten tekort”, aldus FNV-bestuurder Ralph Smeets. De knelpunten schuilen voornamelijk in het loonbod (een verhoging in vier stappen, verdeeld over 2005 en 2006, tot 2%) en de afschaffing van een toeslag van 10% voor de medewerkers van het callcenter van het reparatiebedrijf voor autoruiten. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.